Bra kemtvätt i Hallsberg

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Hallsberg - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Hallsberg. Om du är boende i eller i närheten av Hallsberg och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Hallsberg. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Hallsberg att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Hallsberg.
Annons:

Kemtvätt i Hallsberg

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Hallsberg som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Sweden Eco Water Cleaning
Ö. Storg. 24 A
694 31 Hallsberg

Annons:

Mattvätt i Hallsberg

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Hallsberg ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Hallsberg. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Hallsberg.

Kemtvättsfakta om Hallsberg

Som bekant finns det i Hallsberg 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Hallsberg. Nedan finns en del fakta om orten Hallsberg

Hallsberg är en tätort i Närke i Hallsbergs kommun, med en mindre del i Kumla kommun. Hallsberg är centralort i Hallsbergs kommun och är främst känt som en järnvägsknut. I Hallsberg ligger Ahlsell logistikcentrum och Volvos hyttilverkning för hjullastare och dumprar.

Yta: 819 hektar
Invånarantal: 7122, år 2010

Här hittar du mer information om Hallsberg om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Hallsberg.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Hallsberg. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Hallsberg för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Örebro.