Bra kemtvätt i Hällefors

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Hällefors - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Hällefors. Om du är boende i eller i närheten av Hällefors och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Hällefors. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Hällefors att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Hällefors.
Annons:

Kemtvätt i Hällefors

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Hällefors som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Brukstvätten i Hällefors
Ramströmsv. 2
712 34 Hällefors

Annons:

Mattvätt i Hällefors

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Hällefors ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Hällefors. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Hällefors.

Kemtvättsfakta om Hällefors

Som bekant finns det i Hällefors 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Hällefors. Nedan finns en del fakta om orten Hällefors

Hällefors är en tätort och centralort i Hällefors kommun i Örebro län. Hellefors Bryggeri, numera (sedan april 2008) ägt av Spendrups bryggeri, är beläget mellan Hällefors och Grythyttan. Stålkoncernen Ovako har anläggningar i Hällefors liksom Stora Enso.

Yta: 633,07 hektar
Invånarantal: 4530, år 2010

Här hittar du mer information om Hällefors om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Hällefors.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Hällefors. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Hällefors för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Örebro.