Bra kemtvätt i Degerfors

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Degerfors - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Degerfors. Om du är boende i eller i närheten av Degerfors och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Degerfors. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Degerfors att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Degerfors.
Annons:

Kemtvätt i Degerfors

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Degerfors som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Allstäd och Entreprenad i Karlskoga Degerfors AB
Industrig. 8
693 35 Degerfors

Annons:

Mattvätt i Degerfors

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Degerfors ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Degerfors. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Degerfors.

Kemtvättsfakta om Degerfors

Som bekant finns det i Degerfors 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Degerfors. Nedan finns en del fakta om orten Degerfors

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här hittar du mer information om Degerfors om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Degerfors.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Degerfors. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Degerfors för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Örebro.