Bra kemtvätt i Kumla

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kumla - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kumla. Om du är boende i eller i närheten av Kumla och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kumla. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Kumla att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kumla.
Annons:

Kemtvätt i Kumla

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kumla som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Hj Tvättcenter HB
Trädgårdsg. 3
692 31 KUMLA


Tvätt-Center i Kumla
Trädgårdsg. 3
692 31 Kumla

Annons:

Mattvätt i Kumla

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kumla ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kumla. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kumla.

Kemtvättsfakta om Kumla

Som bekant finns det i Kumla 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kumla. Nedan finns en del fakta om orten Kumla

Kumla är en tätort (stad) i Närke och centralort i Kumla kommun i Örebro län. Kumla ligger 4 km från den yttre stadsdelen Mosås i Örebro tätort. Idag finns skotillverkaren Arbesko kvar i Kumla. Bland dagens industrier finns Procordia Food som tillverkar sylt och saft under varumärket BOB och Ericsson som tillverkar mobilkommunikationssystem.

Yta: 778,70 hektar
Invånarantal: 14062, år 2010

Här hittar du mer information om Kumla om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kumla.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Kumla. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kumla för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Örebro.