Bra kemtvätt i Öjebyn

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Öjebyn - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Öjebyn. Om du är boende i eller i närheten av Öjebyn och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Öjebyn. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Öjebyn att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Öjebyn.
Annons:

Kemtvätt i Öjebyn

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Öjebyn som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Öjebyns Kemtvätt AB
Gammelstadsvägen 5
943 31 Öjebyn

Annons:

Mattvätt i Öjebyn

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Öjebyn ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Öjebyn. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Öjebyn.

Kemtvättsfakta om Öjebyn

Som bekant finns det i Öjebyn 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Öjebyn. Nedan finns en del fakta om orten Öjebyn

Öjebyn är ett bostadsområde och en stadsdel i tätorten Piteå som tidigare utgjort en egen tätort/stad. Öjebyn är också kyrkbyn i Piteå socken. Från Öjebyn bedrevs handel företogs med samerna i Pite lappmark. 1620 gjorde Olof Bure en stadsplan för Öjebyn/Piteå

Yta:
Invånarantal: 4008, år 1990

Här hittar du mer information om Öjebyn om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Öjebyn.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Öjebyn. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Öjebyn för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.