Bra kemtvätt i Luleå

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Luleå - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Luleå. Om du är boende i eller i närheten av Luleå och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Luleå. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Luleå att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Luleå.
Annons:

Kemtvätt i Luleå

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Luleå som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Scancab AB
Sjöviksv. 176
975 97 LULEÅ


Star Wash I Luleå AB
Gammelstadsv. 23
973 34 Luleå


Tjejerna Gröns Tvätt
Upplagsvägen 28 B
972 54 Luleå


Tvättbaren AB
Skeppsbrog. 48
972 31 Luleå

Annons:

Mattvätt i Luleå

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Luleå ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Luleå. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Luleå.

Kemtvättsfakta om Luleå

Som bekant finns det i Luleå 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Luleå. Nedan finns en del fakta om orten Luleå

Luleå är en tätort (stad) i Norrbotten samt centralort i Luleå kommun, residensstad för Norrbottens län och stiftsstad för Luleå stift. I Luleå ligger huvudkontoren för företagen LKAB, Max Hamburgerrestauranger och Vattenfall Vattenkraft AB. I Alvik strax utanför Luleå finns huvudkontoret för företaget Liko.

Yta: 2 908,97 hektar
Invånarantal: 46607, år 2010

Här hittar du mer information om Luleå om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Luleå.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Luleå. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Luleå för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.