Bra kemtvätt i Kiruna

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kiruna - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kiruna. Om du är boende i eller i närheten av Kiruna och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kiruna. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Kiruna att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kiruna.
Annons:

Kemtvätt i Kiruna

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kiruna som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Nya Wima Miljötvätt AB
Maskinvägen 17
981 38 KIRUNA


Wima Miljötvätt
Triangelv. 25
981 38 Kiruna

Annons:

Mattvätt i Kiruna

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kiruna ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kiruna. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kiruna.

Kemtvättsfakta om Kiruna

Som bekant finns det i Kiruna 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kiruna. Nedan finns en del fakta om orten Kiruna

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Här hittar du mer information om Kiruna om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kiruna.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Kiruna. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kiruna för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.