Bra kemtvätt i Gammelstad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Gammelstad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Gammelstad. Om du är boende i eller i närheten av Gammelstad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Gammelstad. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Gammelstad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Gammelstad.
Annons:

Kemtvätt i Gammelstad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Gammelstad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Luleå
Hantverksv. 2 C
954 33 Gammelstad

Annons:

Mattvätt i Gammelstad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Gammelstad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Gammelstad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Gammelstad.

Kemtvättsfakta om Gammelstad

Som bekant finns det i Gammelstad 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Gammelstad. Nedan finns en del fakta om orten Gammelstad

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Här hittar du mer information om Gammelstad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Gammelstad.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Gammelstad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Gammelstad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.