Bra kemtvätt i Boden

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Boden - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Boden. Om du är boende i eller i närheten av Boden och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Boden. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Boden att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Boden.
Annons:

Kemtvätt i Boden

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Boden som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Mina Skor & Tvättsäcken I Boden AB
Drottningg. 14
961 35 Boden

Annons:

Mattvätt i Boden

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Boden ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Boden. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Boden.

Kemtvättsfakta om Boden

Som bekant finns det i Boden 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Boden. Nedan finns en del fakta om orten Boden

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Här hittar du mer information om Boden om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Boden.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Boden. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Boden för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.