Bra kemtvätt i Arjeplog

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Arjeplog - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Arjeplog. Om du är boende i eller i närheten av Arjeplog och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Arjeplog. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Arjeplog att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Arjeplog.
Annons:

Kemtvätt i Arjeplog

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Arjeplog som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Dikks Tvätt AB
Drottningg. 13
938 31 ARJEPLOG

Annons:

Mattvätt i Arjeplog

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Arjeplog ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Arjeplog. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Arjeplog.

Kemtvättsfakta om Arjeplog

Som bekant finns det i Arjeplog 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Arjeplog. Nedan finns en del fakta om orten Arjeplog

Arjeplog är en tätort med 1977 invånare (2010) i mellersta Lappland, Norrbottens län, och centralort i Arjeplogs kommun. Orten är belägen mellan de stora insjöarna Hornavan (Sveriges djupaste sjö) och Uddjaur i Skellefteälvens avrinningsområde. Arjeplog är känt för bland annat "lappmarksdoktorn" Einar Wallquists skapelse Silvermuseet.

Yta: 229,18 hektar
Invånarantal: 1977, år 2010

Här hittar du mer information om Arjeplog om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Arjeplog.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Arjeplog. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Arjeplog för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Norrbotten.