Bra kemtvätt i Ljungby

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ljungby - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ljungby. Om du är boende i eller i närheten av Ljungby och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ljungby. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Ljungby att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ljungby.
Annons:

Kemtvätt i Ljungby

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ljungby som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Cleansam Tvättbar
Florettv. 5
341 40 Ljungby


Nicos Industritvätt AB
Bergag. 12
341 30 LJUNGBY

Annons:

Mattvätt i Ljungby

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ljungby ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ljungby. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ljungby.

Kemtvättsfakta om Ljungby

Som bekant finns det i Ljungby 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ljungby. Nedan finns en del fakta om orten Ljungby

Ljungby är centralort i Ljungby kommun i Kronobergs län. Orten ligger där E4 och riksväg 25 möts, i Lagans dalgång. Bland industrierna i Ljungby finns Svetruck, Wascator Electrolux, Strålfors, Ljungby Maskin, CTC Enertech, HP Tronic och LL-Skogsmaskiner. Det finns även ett antal mindre och nischade företag placerade i Ljungby.

Yta: 1 193,49 hektar
Invånarantal: 15205, år 2010

Här hittar du mer information om Ljungby om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ljungby.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Ljungby. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ljungby för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Kronoberg.