Bra kemtvätt i Västervik

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Västervik - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Västervik. Om du är boende i eller i närheten av Västervik och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Västervik. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Västervik att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Västervik.
Annons:

Kemtvätt i Västervik

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Västervik som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Städcentralen i Västervik AB
Koloniv. 1 A
593 61 Västervik

Annons:

Mattvätt i Västervik

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Västervik ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Västervik. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Västervik.

Kemtvättsfakta om Västervik

Som bekant finns det i Västervik 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Västervik. Nedan finns en del fakta om orten Västervik

Västervik är en tätort och centralort i Västerviks kommun i Kalmar län. Västervik ligger vid Gamlebyvikens mynning. Till de största industrierna i kommunen hör Gunnebo Industrier AB, Akzo Nobel Industrial Finishes AB, Ankarsrum Industries AB, DuPont Powder Coating Scand.

Yta: 1 291,50 hektar
Invånarantal: 21140, år 2010

Här hittar du mer information om Västervik om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Västervik.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Västervik. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Västervik för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Kalmar.