Bra kemtvätt i Oskarshamn

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Oskarshamn - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Oskarshamn. Om du är boende i eller i närheten av Oskarshamn och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Oskarshamn. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Oskarshamn att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Oskarshamn.
Annons:

Kemtvätt i Oskarshamn

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Oskarshamn som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Industritvätt KB
0491 - 164 50Industritvätt KB
N. Strandg. 5
572 32 OSKARSHAMN


Kg Hyrmattor 960 AB
Sjösättningsgatan
572 35 Oskarshamn


Tvätt-Service
Cedströms v. 5
572 50 Oskarshamn

Annons:

Mattvätt i Oskarshamn

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Oskarshamn ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Oskarshamn. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Oskarshamn.

Kemtvättsfakta om Oskarshamn

Som bekant finns det i Oskarshamn 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Oskarshamn. Nedan finns en del fakta om orten Oskarshamn

Oskarshamn är en tätort och centralort i Oskarshamns kommun, Kalmar län, belägen vid Döderhultsviken i norra Kalmarsund. Bland de större industrierna kan nämnas Scania, kärnkraftverket OKG, SAFT AB (batteritillverkning) och Liljeholmens Stearinfabriks AB.

Yta: 1 310,01 hektar
Invånarantal: 17258, år 2010

Här hittar du mer information om Oskarshamn om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Oskarshamn.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Oskarshamn. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Oskarshamn för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Kalmar.