Bra kemtvätt i Kalmar

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kalmar - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kalmar. Om du är boende i eller i närheten av Kalmar och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kalmar. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Kalmar att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kalmar.
Annons:

Kemtvätt i Kalmar

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kalmar som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.


Tusses Kemtvätt
Wismarsv. 6


Kalmar Kemtvätt AB
Skeppsbrog. 12
392 31 KALMAR


Samhall AB
Wismarsv. 16
393 56 Kalmar

Annons:

Mattvätt i Kalmar

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kalmar ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kalmar. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kalmar.

Kemtvättsfakta om Kalmar

Som bekant finns det i Kalmar 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kalmar. Nedan finns en del fakta om orten Kalmar

Kalmar är en tätort vid Smålandskusten i sydöstra Sverige. Kalmar är centralort i Kalmar kommun samt residensstad i Kalmar län. Kalmar fick en högskola 1977 och blev universitetsstad 2010. Kalmar hade 36 392 invånare år 2010. Kalmar är Smålands tredje största tätort efter Jönköping och Växjö.

Yta: 1 950,08 hektar
Invånarantal: 36392, år 2010

Här hittar du mer information om Kalmar om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kalmar.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Kalmar. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kalmar för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Kalmar.