Bra kemtvätt i Hultsfred

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Hultsfred - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Hultsfred. Om du är boende i eller i närheten av Hultsfred och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Hultsfred. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Hultsfred att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Hultsfred.
Annons:

Kemtvätt i Hultsfred

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Hultsfred som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

HultsfredsTvätten HB
Storg. 93
577 34 Hultsfred


Tvättcenter
N. Oskarsg. 107
577 39 HULTSFRED

Annons:

Mattvätt i Hultsfred

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Hultsfred ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Hultsfred. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Hultsfred.

Kemtvättsfakta om Hultsfred

Som bekant finns det i Hultsfred 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Hultsfred. Nedan finns en del fakta om orten Hultsfred

Hultsfred är en tätort och centralort i Hultsfreds kommun i Kalmar län. Hultsfred har drabbats hårt av nedläggningar, batterifabriken Varta (f.d. Noak), Hultsfredshus och nu senast Finndomos hustillverkning. Swedwood (Ikea) är det största företaget i kommunen. I övrigt är det mest små företag med olika branschinriktningar.

Yta: 609,17 hektar
Invånarantal: 5143, år 2010

Här hittar du mer information om Hultsfred om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Hultsfred.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Hultsfred. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Hultsfred för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Kalmar.