Bra kemtvätt i Borgholm

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Borgholm - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Borgholm. Om du är boende i eller i närheten av Borgholm och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Borgholm. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Borgholm att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Borgholm.
Annons:

Kemtvätt i Borgholm

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Borgholm som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Lindbytvätten
Lindbyv. 116
387 94 Borgholm

Annons:

Mattvätt i Borgholm

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Borgholm ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Borgholm. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Borgholm.

Kemtvättsfakta om Borgholm

Som bekant finns det i Borgholm 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Borgholm. Nedan finns en del fakta om orten Borgholm

Borgholm är en tätort och centralort i Borgholms kommun, på Öland i Kalmar län. Borgholm är en populär turistort, och dess befolkning ökar kraftigt under sommarmånaderna. Staden har ett rutformat gatunät med Storgatan som går igenom samhället från Societetsparken i väster till trafikljusen vid länsväg 136 i öster.

Yta: 255,76 hektar
Invånarantal: 3071, år 2010

Här hittar du mer information om Borgholm om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Borgholm.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Borgholm. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Borgholm för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Kalmar.