Bra kemtvätt i Vetlanda

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Vetlanda - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Vetlanda. Om du är boende i eller i närheten av Vetlanda och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Vetlanda. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Vetlanda att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Vetlanda.
Annons:

Kemtvätt i Vetlanda

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Vetlanda som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Vithalatvätten
Magasinsg. 14 A
574 38 Vetlanda

Annons:

Mattvätt i Vetlanda

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Vetlanda ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Vetlanda. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Vetlanda.

Kemtvättsfakta om Vetlanda

Som bekant finns det i Vetlanda 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Vetlanda. Nedan finns en del fakta om orten Vetlanda

Vetlanda (tidigare Hvetlanda) är en tätort och centralort i Vetlanda kommun i Jönköpings län. Vetlanda är en gammal "träindustristad". I dag domineras stadens näringsliv av Sapa som har över 1 000 anställda, samt Elitfönster (före detta Myresjöfönster). Tidigare var även Vetlanda känt för sin tändsticksfabrik (Stickan).

Yta: 1 017,02 hektar
Invånarantal: 13050, år 2010

Här hittar du mer information om Vetlanda om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Vetlanda.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Vetlanda. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Vetlanda för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Jönköping.