Bra kemtvätt i Eksjö

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Eksjö - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Eksjö. Om du är boende i eller i närheten av Eksjö och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Eksjö. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Eksjö att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Eksjö.
Annons:

Kemtvätt i Eksjö

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Eksjö som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ge-Ge Tvätten, AB
Hultv. 5
575 36 Eksjö

Annons:

Mattvätt i Eksjö

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Eksjö ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Eksjö. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Eksjö.

Kemtvättsfakta om Eksjö

Som bekant finns det i Eksjö 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Eksjö. Nedan finns en del fakta om orten Eksjö

Eksjö är en tätort i Småland och centralort i Eksjö kommun, Jönköpings län. Staden har sedan lång tid tillbaka inhyst inrättningar såsom lasarett, tingsrätt och militär. Eksjö finns omnämnd som tingsplats redan på 1300-talet, på den tiden kallades platsen för "Ekesiö".

Yta: 833,89 hektar
Invånarantal: 9701, år 2010

Här hittar du mer information om Eksjö om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Eksjö.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Eksjö. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Eksjö för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Jönköping.