Bra kemtvätt i Vemdalen

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Vemdalen - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Vemdalen. Om du är boende i eller i närheten av Vemdalen och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Vemdalen. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Vemdalen att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Vemdalen.
Annons:

Kemtvätt i Vemdalen

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Vemdalen som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Halvarssons Timmer och Bygg
Kilbergsv. 17
840 92 Vemdalen

Annons:

Mattvätt i Vemdalen

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Vemdalen ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Vemdalen. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Vemdalen.

Kemtvättsfakta om Vemdalen

Som bekant finns det i Vemdalen 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Vemdalen. Nedan finns en del fakta om orten Vemdalen

Vemdalen är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Vemdalens socken. Det finns två populära skidorter i närheten av Vemdalens ort; Vemdalsskalet och Björnrike. De marknadsförs som en gemensam skiddestination (inklusive Klövsjö/Storhogna ett par mil bort).

Yta: 318,58 hektar
Invånarantal: 542, år 2010

Här hittar du mer information om Vemdalen om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Vemdalen.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Vemdalen. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Vemdalen för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Jämtland.