Bra kemtvätt i Trångsviken

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Trångsviken - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Trångsviken. Om du är boende i eller i närheten av Trångsviken och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Trångsviken. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Trångsviken att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Trångsviken.
Annons:

Kemtvätt i Trångsviken

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Trångsviken som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Trångsvikens Tvätteri AB
Alsenvägen 20
830 47 TRÅNGSVIKEN

Annons:

Mattvätt i Trångsviken

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Trångsviken ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Trångsviken. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Trångsviken.

Kemtvättsfakta om Trångsviken

Som bekant finns det i Trångsviken 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Trångsviken. Nedan finns en del fakta om orten Trångsviken

Trångsviken, tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Trångsviken är beläget vid E14, 4 mil från Östersund, invid Storsjöns strand. Trångsviken började bebyggas i slutet av 1800-talet i samband med att järnvägen mellan Östersund och Trondheim byggdes.

Yta: 64,27 hektar
Invånarantal: 288, år 2010

Här hittar du mer information om Trångsviken om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Trångsviken.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Trångsviken. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Trångsviken för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Jämtland.