Bra kemtvätt i Strömsund

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Strömsund - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Strömsund. Om du är boende i eller i närheten av Strömsund och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Strömsund. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Strömsund att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Strömsund.
Annons:

Kemtvätt i Strömsund

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Strömsund som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Kristinas Städ & Kemtvätt AB
Vallg. 11
833 32 Strömsund

Annons:

Mattvätt i Strömsund

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Strömsund ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Strömsund. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Strömsund.

Kemtvättsfakta om Strömsund

Som bekant finns det i Strömsund 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Strömsund. Nedan finns en del fakta om orten Strömsund

Strömsund (sydsamiska: Straejmie) är en tätort i norra Jämtland samt centralort i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Strömsund ligger vid Russfjärden i Ströms Vattudal. Europaväg 45 går via den 1956 invigda Strömsundsbron över Ströms Vattudal och in i Strömsund.

Yta: 362,66 hektar
Invånarantal: 3589, år 2010

Här hittar du mer information om Strömsund om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Strömsund.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Strömsund. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Strömsund för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Jämtland.