Bra kemtvätt i Östersund

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Östersund - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Östersund. Om du är boende i eller i närheten av Östersund och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Östersund. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Östersund att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Östersund.
Annons:

Kemtvätt i Östersund

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Östersund som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Ima-Tvätten
Köpmang. 29
831 30 Östersund


Pressateljen Städ & Tvätt
Artillerig. 2
831 35 ÖSTERSUND

Annons:

Mattvätt i Östersund

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Östersund ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Östersund. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Östersund.

Kemtvättsfakta om Östersund

Som bekant finns det i Östersund 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Östersund. Nedan finns en del fakta om orten Östersund

Östersund (sydsamiska: Staare) är en tätort som är centralort i Östersunds kommun och residensstad i Jämtlands län. En mindre del av tätorten sträcker sig över kommungränsen in i grannkommunen Krokom. Östersund ligger vid Storsjön och är Storsjöbygdens, Jämtlands läns och landskaps enda stad.

Yta: 2 727,55 hektar
Invånarantal: 44327, år 2010

Här hittar du mer information om Östersund om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Östersund.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Östersund. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Östersund för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Jämtland.