Bra kemtvätt i Torup

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Torup - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Torup. Om du är boende i eller i närheten av Torup och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Torup. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Torup att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Torup.
Annons:

Kemtvätt i Torup

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Torup som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Berendsen Torup
Jesperslundsv. 1
314 41 Torup

Annons:

Mattvätt i Torup

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Torup ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Torup. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Torup.

Kemtvättsfakta om Torup

Som bekant finns det i Torup 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Torup. Nedan finns en del fakta om orten Torup

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här hittar du mer information om Torup om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Torup.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Torup. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Torup för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Halland.