Bra kemtvätt i Laholm

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Laholm - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Laholm. Om du är boende i eller i närheten av Laholm och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Laholm. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Laholm att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Laholm.
Annons:

Kemtvätt i Laholm

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Laholm som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Tjärby Tvätten
Daggarp
312 91 LAHOLM


Tyglust
Storg. 7
312 30 Laholm

Annons:

Mattvätt i Laholm

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Laholm ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Laholm. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Laholm.

Kemtvättsfakta om Laholm

Som bekant finns det i Laholm 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Laholm. Nedan finns en del fakta om orten Laholm

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här hittar du mer information om Laholm om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Laholm.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Laholm. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Laholm för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Halland.