Bra kemtvätt i Kungsbacka

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Kungsbacka - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Kungsbacka. Om du är boende i eller i närheten av Kungsbacka och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Kungsbacka. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Kungsbacka att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Kungsbacka.
Annons:

Kemtvätt i Kungsbacka

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Kungsbacka som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Kungsbacka Tvätteri AB
Kabelg. 2 A
434 37 KUNGSBACKA


VIC Textiltvätt AB
Österg. 9
434 30 Kungsbacka

Annons:

Mattvätt i Kungsbacka

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Kungsbacka ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Kungsbacka. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Kungsbacka.

Kemtvättsfakta om Kungsbacka

Som bekant finns det i Kungsbacka 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Kungsbacka. Nedan finns en del fakta om orten Kungsbacka

Kungsbacka är en tätort och centralort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 28 km från Göteborg.

Yta: 1 002,57 hektar
Invånarantal: 19 057, år 2010

Här hittar du mer information om Kungsbacka om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Kungsbacka.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Kungsbacka. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Kungsbacka för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Halland.