Bra kemtvätt i Halmstad

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Halmstad - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Halmstad. Om du är boende i eller i närheten av Halmstad och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Halmstad. Sammanlagt har du 6 olika kemtvättar i Halmstad att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Halmstad.
Annons:

Kemtvätt i Halmstad

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Halmstad som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Allianceplus AB
Fjärdingsstigen 10
302 51 Halmstad


Alltvätt Halmstad
Vallås Centrum
302 58 HALMSTAD


HomeMaid AB
Kungsg. 17
302 46 Halmstad


Rent Hus Sverige AB
Stationsg. 37
302 50 HALMSTAD


Tvätt för alla
Enslövsv. 1
302 48 Halmstad


Victvätten HB
Järnvägsg. 4
302 49 Halmstad

Annons:

Mattvätt i Halmstad

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Halmstad ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Halmstad. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Halmstad.

Kemtvättsfakta om Halmstad

Som bekant finns det i Halmstad 6 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Halmstad. Nedan finns en del fakta om orten Halmstad

Halmstad är en tätort i södra Halland, centralort i Halmstads kommun och residensstad för Hallands län. Halmstad är Sveriges 20:e största tätort med 58 577 invånare år 2010. Halmstad är en hamnstad vid Nissans mynning i Laholmsbukten.

Yta: 3 412,98 hektar
Invånarantal: 58577, år 2010

Här hittar du mer information om Halmstad om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Halmstad.

Sammanlagt hittade vi 6 olika kemtvättar i Halmstad. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Halmstad för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Halland.