Bra kemtvätt i Falkenberg

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Falkenberg - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Falkenberg. Om du är boende i eller i närheten av Falkenberg och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Falkenberg. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Falkenberg att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Falkenberg.
Annons:

Kemtvätt i Falkenberg

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Falkenberg som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

A-Kembaren
Rönnhagsv. 5
311 44 FALKENBERG


Rent Hus Sverige AB
Gjuteriv. 6 A
311 32 Falkenberg

Annons:

Mattvätt i Falkenberg

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Falkenberg ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Falkenberg. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Falkenberg.

Kemtvättsfakta om Falkenberg

Som bekant finns det i Falkenberg 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Falkenberg. Nedan finns en del fakta om orten Falkenberg

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Här hittar du mer information om Falkenberg om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Falkenberg.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Falkenberg. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Falkenberg för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Halland.