Bra kemtvätt i Ljusdal

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ljusdal - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ljusdal. Om du är boende i eller i närheten av Ljusdal och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ljusdal. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Ljusdal att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ljusdal.
Annons:

Kemtvätt i Ljusdal

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ljusdal som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

KA Städ
Ramsjöv. 17 B
827 30 Ljusdal

Annons:

Mattvätt i Ljusdal

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ljusdal ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ljusdal. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ljusdal.

Kemtvättsfakta om Ljusdal

Som bekant finns det i Ljusdal 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ljusdal. Nedan finns en del fakta om orten Ljusdal

Ljusdal är en tätort i Hälsingland samt centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län. Ljusdal ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, samt riksväg 84.

Yta: 529,02 hektar
Invånarantal: 6230, år 2010

Här hittar du mer information om Ljusdal om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ljusdal.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Ljusdal. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ljusdal för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Gävleborg.