Bra kemtvätt i Mora

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Mora - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Mora. Om du är boende i eller i närheten av Mora och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Mora. Sammanlagt har du 3 olika kemtvättar i Mora att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Mora.
Annons:

Kemtvätt i Mora

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Mora som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Annicas Symaskiner
Morag. 15 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 30 Mora


Bernina Symaskinsbutiken i Mora AB
Hantverkareg. 1 Mora Köpstad/Mora Centrum
792 31 Mora


Centraltvätten
Mov. 2
792 50 Mora

Annons:

Mattvätt i Mora

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Mora ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Mora. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Mora.

Kemtvättsfakta om Mora

Som bekant finns det i Mora 3 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Mora. Nedan finns en del fakta om orten Mora

Mora är en tätort och centralort i Mora kommun, Dalarnas län. I Mora finns organisationen för Vasaloppet och är också dess målplats. Konstnären Anders Zorn är född i Mora och hans bostad Zorngården är en stor turistattraktion, likaså Zornmuseet som ligger intill.

Yta: 1 235,57 hektar
Invånarantal: 10 896, år 2010

Här hittar du mer information om Mora om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Mora.

Sammanlagt hittade vi 3 olika kemtvättar i Mora. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Mora för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Dalarna.