Bra kemtvätt i Ludvika

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Ludvika - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Ludvika. Om du är boende i eller i närheten av Ludvika och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Ludvika. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Ludvika att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Ludvika.
Annons:

Kemtvätt i Ludvika

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Ludvika som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Husqvarna Symaskiner - Bergeå Kemtvätt omb.
Storg. 20
771 30 Ludvika

Annons:

Mattvätt i Ludvika

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Ludvika ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Ludvika. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Ludvika.

Kemtvättsfakta om Ludvika

Som bekant finns det i Ludvika 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Ludvika. Nedan finns en del fakta om orten Ludvika

Ludvika är en tätort belägen vid sjön Väsman i Västerbergslagen i södra Dalarna. Orten ligger huvudsakligen i Ludvika kommun medan den östligaste delen hör till Smedjebackens kommun. Ludvika är centralort i Ludvika kommun.

Yta: 1 099,63 hektar
Invånarantal: 14498, år 2010

Här hittar du mer information om Ludvika om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Ludvika.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Ludvika. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Ludvika för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Dalarna.