Bra kemtvätt i Falun

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Falun - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Falun. Om du är boende i eller i närheten av Falun och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Falun. Sammanlagt har du 4 olika kemtvättar i Falun att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Falun.
Annons:

Kemtvätt i Falun

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Falun som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Anderssons Städ Fönsterputs AB
Bondeg. 1
791 62 FALUN


Bergeå Kem-Vattentvätt
Samuelsdalsv. 16
791 61 Falun


Bröderna Lövgrens Allservice HB
Ingarvsv. 13
791 77 Falun


LOISi i Falun AB
Samuelsdalsv. 16
791 61 FALUN

Annons:

Mattvätt i Falun

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Falun ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Falun. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Falun.

Kemtvättsfakta om Falun

Som bekant finns det i Falun 4 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Falun. Nedan finns en del fakta om orten Falun

Falun är en tätort i Dalarna samt centralort i Falu kommun och residensstad för Dalarnas län. Falun är Sveriges 28:e största tätort med 37 291 (2010) av kommunens totalt 56 086 invånare. Falun klassas som ett världsarv.

Yta: 2 717,16 ha
Invånarantal: 56975, år 2015

Här hittar du mer information om Falun om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Falun.

Sammanlagt hittade vi 4 olika kemtvättar i Falun. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Falun för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Dalarna.