Bra kemtvätt i Borlänge

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Borlänge - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Borlänge. Om du är boende i eller i närheten av Borlänge och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Borlänge. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Borlänge att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Borlänge.
Annons:

Kemtvätt i Borlänge

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Borlänge som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Hällsjö tvätt
Bergebyv. 7
784 73 Borlänge


Isberg Invest AB
Mjälgav. 101 L
784 37 BORLÄNGE

Annons:

Mattvätt i Borlänge

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Borlänge ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Borlänge. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Borlänge.

Kemtvättsfakta om Borlänge

Som bekant finns det i Borlänge 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Borlänge. Nedan finns en del fakta om orten Borlänge

Borlänge är en tätort i Dalarna och centralort i Borlänge kommun, Dalarnas län. Borlänge är Sveriges 25:e största tätort. Borlänge, som ligger vid Dalälven, är Dalarnas största tätort och dess viktigaste industri- och handelsort.

Yta: 635,82 km2
Invånarantal: 50972, år 2015

Här hittar du mer information om Borlänge om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Borlänge.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Borlänge. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Borlänge för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Dalarna.