Bra kemtvätt i Avesta

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Avesta - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Avesta. Om du är boende i eller i närheten av Avesta och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Avesta. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Avesta att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Avesta.
Annons:

Kemtvätt i Avesta

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Avesta som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Entrémattan AB
Prästg. 50
774 35 AVESTA

Annons:

Mattvätt i Avesta

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Avesta ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Avesta. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Avesta.

Kemtvättsfakta om Avesta

Som bekant finns det i Avesta 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Avesta. Nedan finns en del fakta om orten Avesta

Avesta är en tätort samt centralort i Avesta kommun, Dalarnas län belägen utmed Dalälven i södra Dalarna. Till tätorten räknas även Karlbo, Krylbo och Skogsbo.

Yta: 669,03 km2
Invånarantal: 22 330, år 2015

Här hittar du mer information om Avesta om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Avesta.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Avesta. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Avesta för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Dalarna.