Bra kemtvätt i Sölvesborg

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Sölvesborg - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Sölvesborg. Om du är boende i eller i närheten av Sölvesborg och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Sölvesborg. Sammanlagt har du 2 olika kemtvättar i Sölvesborg att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Sölvesborg.
Annons:

Kemtvätt i Sölvesborg

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Sölvesborg som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Nilssons Industritvätt AB
Knubbasliden 216
294 93 Sölvesborg


Svennes Kemtvätt HB
Ö. Storg. 5
294 31 SÖLVESBORG

Annons:

Mattvätt i Sölvesborg

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Sölvesborg ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Sölvesborg. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Sölvesborg.

Kemtvättsfakta om Sölvesborg

Som bekant finns det i Sölvesborg 2 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Sölvesborg. Nedan finns en del fakta om orten Sölvesborg

Sölvesborg är en tätort och centralort i Sölvesborgs kommun i sydvästra Blekinge län. Sölvesborg hade 8 401 invånare år 2010. Utanför Sölvesborg ligger Listerlandet. Norr om Sölvesborg ligger Ryssberget där en av Sveriges största bevarade bokskogar finns

Yta: 609,84 hektar
Invånarantal: 8 401, år 2010

Här hittar du mer information om Sölvesborg om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Sölvesborg.

Sammanlagt hittade vi 2 olika kemtvättar i Sölvesborg. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Sölvesborg för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Blekinge.