Bra kemtvätt i Karlskrona

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Karlskrona - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Karlskrona. Om du är boende i eller i närheten av Karlskrona och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Karlskrona. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Karlskrona att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Karlskrona.
Annons:

Kemtvätt i Karlskrona

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Karlskrona som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Karlskrona Tvätten
Hantverkareg. 14
371 35 KARLSKRONA

Annons:

Mattvätt i Karlskrona

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Karlskrona ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Karlskrona. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Karlskrona.

Kemtvättsfakta om Karlskrona

Som bekant finns det i Karlskrona 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Karlskrona. Nedan finns en del fakta om orten Karlskrona

Karlskrona är en tätort i Blekinge och centralort i Karlskrona kommun samt residensstad för Blekinge län.

Yta: 2 172,38 hektar
Invånarantal: 35212, år 2010

Här hittar du mer information om Karlskrona om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Karlskrona.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Karlskrona. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Karlskrona för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Blekinge.