Bra kemtvätt i Karlshamn

Annons:
Bra och fräscha kemtvättar i Karlshamn - en guide till alla snabba och bra kemtvättar som du anlita för kemtvätt av dina kläder i Karlshamn. Om du är boende i eller i närheten av Karlshamn och är i behov att kemtvätt av t.ex. kostym, balklänning eller frack så hittar du här en lista på alla rekommenderade kemtvättar i Karlshamn. Sammanlagt har du 1 olika kemtvättar i Karlshamn att välja mellan. Många av dessa kemtvättar erbjuder också mattvätt och tvättomat i Karlshamn.
Annons:

Kemtvätt i Karlshamn

Nedan återfinns vår lista över alla snabba och bra kemtvättar i Karlshamn som du kan anlita för kemtvätt av dina kläder som frack, matta, kostym eller balklänning.

Svennes Kemtvätt HB
Drottningg. 48
374 35 Karlshamn

Annons:

Mattvätt i Karlshamn

Flera av de olika företagen inom kemtvätt i Karlshamn ovan kan också hjälpa dig med mattvätt i Karlshamn. För ett aktuellt utbud av tvättjänster rekommenderar vi att ni kontaktar några olika kemtvättar i Karlshamn.

Kemtvättsfakta om Karlshamn

Som bekant finns det i Karlshamn 1 olika företag inom kemtvätt att välja mellan när du behöver hjälp med kemtvätt av t.ex. mattor, kostym, frack, skjorta eller klänning i Karlshamn. Nedan finns en del fakta om orten Karlshamn

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Här hittar du mer information om Karlshamn om du vill lära dig om mer än om kemtvättar i Karlshamn.

Sammanlagt hittade vi 1 olika kemtvättar i Karlshamn. Om du har svårt att hitta en lämpli kemtvätt i Karlshamn för dina behov rekommenderar vi att ni letar vidare i något angränsande län till Blekinge.